Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

25lv i 350 PU..

FakeO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zaklinacza 25lvl i 350 pu i mam pytanko, czy zdąze wbic 2k PU zanim wbije lvl do wyboru specjalizacji 31lv ? czy robic nową postac

bylem newbie i nie wiedzialem o co kaman, a teraz wiem ze trzeba farmic ;p

Opublikowano

Zalezy na jakim serwie grasz ? jesli global PL to jest blok 50 %,więc zeby wyfarmic musisz bic z blokiem od 1 lvla ;) na 1 lvlu do 20 gdzies w juno na bloku 50% pozniej mumie w dratan (Procyon),dlaczego 20 lvl ? bo bron dostaje się 21+15 2x :P ale to chyba juz wiesz :D

Aha i szukaj gildii lvl 6 zeby byla mozliwosc blokady expa :)

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Jeśli masz wszystko wymaksowane to nie rób drugiej postaci Dojdz do gildii niech dadzą ci blok i farmij do 60 lvl Zbieraj kasę na platyne pu Na 60 lvl masz qwesta na naplecznik jak oddasz ja z platyną masz 10k pu

Takie moje zdanie

Zrób nowa postać znajdź gildi z min. 4 lvl wbij 17 lvl napisz ze chcesz blok expa i idz do sw. na mumie :D

minimum 4 lvl ? Oo

Pomyśl zanim napiszesz bloka dostaniesz w gildii minimum 6 lvl

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Ale moje zdanie jest takie Zagraj najpierw w priva Jak go ogarniesz to ogarniesz bez problemu LC PL :)

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Jeśli masz wszystko wymaksowane to nie rób drugiej postaci Dojdz do gildii niech dadzą ci blok i farmij do 60 lvl Zbieraj kasę na platyne pu Na 60 lvl masz qwesta na naplecznik jak oddasz ja z platyną masz 10k pu

Takie moje zdanie

minimum 4 lvl ? Oo

Pomyśl zanim napiszesz bloka dostaniesz w gildii minimum 6 lvl

Nie wpadłes na to ze mi sie pomyliło ...

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Ja mam szelme 27lvl (na urlopie xD ) i mam 1k pu do 34lvl jak bijesz w procku na bank masz z 2,5/3k i tyle starczy bo na 60lvl sa 3 quest'y na pu (nie 1 jak ktos up napisal -.- ) i masz 10k pu :)

Opublikowano

to jeszcze jedno pytanie, jak wybieram specjaliste to wbic skile wzmocnienie duchow ognia wiatru itp bo wzmacniają potem przemiany w demona i puszke ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...